Moja Priča


Ja sam Aljoša Tukić, 26-godišnji web i grafički dizajner iz Banjaluke. Ljubitelj sporta, dobrih filmova, kvalitetne muzike, akustične gitare, prirode i društva.

Spletom, ispostaviće se, sretnih okolnosti sam ušao u kreativnu industriju u kojoj sam se pronašao i potpuno uživam. Web dizajn je polje na kojem se najbolje snalazim i zbog koga sam ušao u kreativne vode, ali definitivno podjednaku strast gajim i prema grafičkom dizajnu i svemu gdje se može kreativno izraziti. U dizajnu donekle kao i u životu, težim ka jednostavnosti, minimalizmu te tome da i najobičnija linija može da ima neku svoju svrhu, značenje i razlog zašto je baš tu i u tom obliku. Tokom godina učenja, prakse i rada na polju dizajna, stekao sam znanje iz online marketinga, SEO tehnika, strategija na društvenim mrežama, itd.

Šta me najviše privlači u onome čime se bavim je to da ne prođe dan da ne naučim nešto novo ili da ne pronađem neku novu inspiraciju za rad.

Vještine

97%
Html/css
89%
WordPress
85%
Dreamweaver
93%
Photoshop
98%
Illustrator

Usluge

 


WEB DIZAJN

Kompletan dizajn, marketing, servis i izrada web stranica.

Dizajn web rješenja, Responsive, Izrada statičnih i dinamičnih web sajtova, CMS, Online Shop, Izrada banera, SEO Optimizacija Ažuriranje i održavanje.

.

NARUČI


GRAFIČKI DIZAJN

Na današnjem tržištu, svakom brendu je potreban kvalitetan vizuelni identitet kako bi se izdvojio.

Dizajn Logotipa, Branding, Brošure, Cjenovnici i Jelovnici, Letci, Plakati, Flajeri, Vizit karte, Pozivnice, Memorandumi, Koverte…

.

NARUČI


ONLINE MARKETING

Sve što je potrebno da budete prisutni i primjećeni na društvenim mrežama i pretraživačima.

Društvene mreže (otvaranje profila, kreiranje potrebnog materijala), Facebook oglašavanje, Google oglašavanje.

.

NARUČI